Broodbeleg of bij je toetje

Natuurlijk kent iedereen ons van de pindarotsjes en andere chocolade voor speciale momenten en feestdagen maar te vaak horen we nog dat mensen niet weten dat wij in onze winkels ook overheerlijke elke-dag-chocolade verkopen met de herkenbare en geliefde Rousseau-smaak. Denk aan hagelslag, vlokken en chocolade druppels.

Met onze hagelslag of vlokken wordt je boterham extra bijzonder

Simpele pudding of vla wordt met chocolade erover wel heel erg lekker

Met onze vlokken of hagelslag krijg je een verwen-ontbijt.

Maak je eigen straciatella yoghurt met onze chocolade druppels

 

Stracciatella is een dessert met flinterdunne schaafsels of stukjes chocolade. Het bekendst is stracciatella-ijs, maar yoghurt- of vla-varianten bestaan ook.

De naam is afkomstig van de Italiaanse soep stracciatella. Het dessert en de bereiding van de soep en het dessert vertonen enige gelijkenis. De Italiaan Enrico Panattoni bedacht de ijsvariant in 1961, overige varianten zijn van latere datum.


Verwen jezelf en elkaar!
Altijd Puur Genieten

Back to top