Pasen onderschat als zakelijk (kado)moment
“Wijk eens af van de standaard geef-momenten en verras uw relaties of collega’s eens met een smakelijke paasattentie”, aldus Guido Rousseau van de gelijknamige chocoladefabriek in Sittard met inmiddels 18 winkels door heel Limburg en Noord Brabant. En ook actief in Duitsland en Spanje.
Rousseau: “Vroeger was de paastijd het einde van de vastentijd waarin sober gegeten werd en waren de paasdagen met (chocolade) eieren echte feestdagen. Tegenwoordig zijn de paasdagen voor velen echter steeds meer de aftrap van het voorjaar en vaak het startschot voor veel (nieuwe) bedrijvigheid.
Businesspartner Paul Diepstraten voegt toe: “Een uniek moment dus om medewerkers extra te motiveren of om zakenrelaties te attenderen op uw organisatie. Met een paasattentie spreek je tegelijk vertrouwen en dynamiek uit om in de aankomende voorjaarsperiode (en natuurlijk ook daarna) prettig samen te werken en zaken te (blijven) doen”.
Verras uw collega’s of relaties daarom dit jaar met de overheerlijke bonbon-eitjes van Rousseau Chocolade in maar liefst 16 smaken. Uiteraard in een sfeervolle verpakking met uw persoonlijke bericht of logo. Maar ook de vertrouwde en zeer gewaardeerde en bekende klassiekers als paashazen tot wel 1 meter, wenstabletten, kuikentjes of een op uw verzoek samengesteld pakket. Heel bijzonder is het combineren van chocolade producten met uw logo. Het is mogelijk uw logo af te drukken in kleur of om uw logo handgespoten ui te voeren.
Meer inspiratie op de Rousseau Businessline website
Rousseau Chocolade heerlijk om weg te geven als verrassende ambachtelijk gemaakte smakelijke paasattentie voor collega’s of relaties. Maar van elke dag een cadeau met chocolade van Rousseau!