In onze  Paasfolder staan alle Rousseau Paasproducten en een paar andere veel gekochte producten met nummers afgebeeld. Deze nummers komen overeen met de producten op de online bestellijst hieronder. Je kiest je producten en stuurt je bestelling met 1 druk op de knop naar jouw voorkeurswinkel. Je kunt je bestelling daarna afhalen in deze winkel of je laat deze thuis bezorgen.

De afhaalservice werkt als volgt: Wij zorgen dat jouw bestelling in de gekozen winkel klaar staat zodat je de bestelling kunt afhalen. Je kunt jouw bestelling betalen bij het afhalen in de winkel, bij voorkeur met de pin! We zorgen ervoor dat je veilig kunt afhalen. Producten die je mist op de bestellijst, kunnen bij afhalen in de winkels, worden bijbesteld.

De thuisbezorgservice werkt als volgt: wij bezorgen de bestelling binnen 2 werkdagen op het opgegeven adres. Wij bezorgen in de gehele provincie Limburg en natuurlijk rondom onze winkel in Someren. Overige locaties op aanvraag.
Bestellingen vanaf € 40,00 bezorgen we gratis aan huis. Bij bestellingen tot € 40,00 berekenen wij 5 euro bezorgkosten.
De minimale bestelwaarde is € 13,50. Jouw bestelling kan pas worden verwerkt na betaling. Dit doen we met een betaalverzoek dat Rousseau Chocolade je stuurt (“tikkie”) als jouw bestelling bij ons binnen is. Vanzelfsprekend bezorgen we volledig veilig met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM. Geen persoonlijk contact en geen betalingen aan de deur.

Heb je vragen? Bel of mail gerust met onze winkels. Klik hier voor de contactgegevens van al onze winkels.